Ülkemizde bulunan kamu kurumları ve kamu kuruluşları bünyelerindeki memur eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda olmak üzere memur alımı yapılacak. İlanlar yayımlandı ve bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde detayları aktaracağız.

Yayımlanan Kamu ilanlarına göre farklı kadrolarda olmak üzere 300 kişilik boş kadro ile Memur alımları yapılacak olup başvuru şartları ve kadrolar şöyledir.

Hangi Kadrolarda Memur Alımı Yapılacak?

Kamuya yayımlanan ilanlara göre alımlar, Şoför, Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Mimar, Düz Memur, Tahsildar, Belediye Trafik Memuru, Şehir Plancısı, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Bilgisayar İşletmeni, Mühendis, Avukat alımları yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

Düşük KPSS Puanı İle Memur Alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" şartları aranacaktır.

Düşük KPSS Puanı ile Memur Alımı Yapılacak!

Kamuya memur alımı için adaylardan Düşük KPSS puanı şartı aranacak. Bu kapsamda adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSp93 veya Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 55, 60, 65 veya 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Alım Yapacak Kurumlar ve İlanların Detayları:

Van İpekyolu Belediyesi 60 KPSS İle 30 Zabıta Memuru Alımı İlanı 2021

Bahçelievler Belediyesi 7 Farklı Kadroda 83 Memur Alımı Yapacak! KPSS 60

Van Büyükşehir Belediyesi 7 Unvanda KPSS En Az 60 Puan ile 112 Memur Alımı!

Belediye KPSS En Az 60 Puan İle 5 farklı Kadro İle 2021 Memur Alımı İlanı

Konya Büyükşehir Belediyesi 65 KPSS Puanı İle 50 Zabıta Memuru Alımı İlanı

Elbeyli Belediyesi KPSS 60 Puan İle, Zabıta, Mimar ve Düz Memur Alımı İlanı

Yenikent Belediyesi KPSS En Az 55 Puan İle Kadrolu Şoför Alımı Yapacak!

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Yukarıdaki ilanlara başvurular farklı yollardan yapılacak. Kurumların belirttiği yollardan başvuru yapılacak. Elektronik ortamda veya yapılacak şahsen başvurularda adaylar istenen belgeleri kurumlara iletmeleri gerekmektedir.

Yeni ilanlardan anında haberdar olmak için, İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim