Kamu kurumlarına yapılacak işçi, personel ve memur alımlarında merkezi sınav olan KPSS puanı esas alınmakta. Bazı kurumlar KPSS sınavı puanı için düşük puanı baraj olarak esas almakta iken bazı kurumlar ise KPSS şartı aranmadan personel alımı yapmakta. Kamu Personel Seçme puanı düşük olan adaylar ise açıklanan ilanlardan daha düşük puan ile alım yapılacak kurumların yapmış ilanlarını beklemekte. işin olsa ekibi olarak KPSS'siz ve düşük Kpss ile yapılan alımları aktarıyoruz.

Adalet Bakanlığına Tercüman alımı yapılacak. Adaylar başvuruda KPSS puanı şartı aranmayacak. İstanbul Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Başkanlığında görevlendirilecek olan personellerin 18 yaşını tamamlamış olmaları, daha önceden disiplin nedeniyle kamu görevinden çıkartılmamış olmaları, Komisyona bağlı yerde ikamet etmeleri başvuru şartları bulunmakta. Diğer yandan, 1 Ekim tarihinde alınmaya başlayacak olan başvurular 31 Ekim tarihine kadar devam edecek.

İlan detayları için tıklayın

6 Belediyeye düşük Kpss ile daimi personel alımı yapılacak. İşin olsa ekibi olarak aktarmış olduğumuz ve başvuruları İŞKUR üzerinden devam eden alımlardan, Türkiye genelinde 6 farklı belediye çok sayıda alım yapacak. Adayların kamu personeli seçme sınav puanlarının düşük olmasıyla başvuru yapabilme imkanları bulunacak. Başvuru şartlarında 18 yaşını tamamlamış olmak gerekmekte. Başvuru yapılan pozisyonların eğitim seviyesine sahip olmak gerekmektedir.

İlan detayları için tıklayın

Kamu kurumlarında Uzman Yardımcısı, Veri Hazırlama Ve Kontrol İşletmeni, Güvenlik Görevlisi, Mühendis, Tekniker Kadroları, İşçi, Büro Memuru, Ofis Personelleri, Zabıta Memuru, Sağlık Personelleri, Yardımcı Personeller, Hizmetli, Şoför, Asistan kadrolarında KPSS puanı ile alımlar yapılacak. Başvurular İşkur üzerinden alınacak olup adaylar ilanlara aşağıdaki linkten erişebilir.

İlan detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim