Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Memur Alımı yapacağını ilan etmişti. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan ile DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığından Proje kapsamında Memur Alımı yapılacak.

DSİ Türkiye Sulama Modermizasyonu Projesi kapsamunda Danışman alımı yapılacak. Projenin süresi 27 Şubat 2026 ya kadar devam edecek. Adaylar başvurularına 10 Haziran 2021 tarihi ile başlamış olup artık sona ermektedir. 

DSİ Proje kapsamunda alım için şu açıklamalarda bulundu:

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Dünya Bankası’ndan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan, Türkiye Sulama Modernizasyonu Projesi’nin finansmanı amacıyla kredi almıştır ve söz konusu finansman tutarlarının bir bölümü yapılacak mal, yapım işleri, danışmanlık dışı hizmetler ve danışmanlık hizmet alımlarının ödemelerinde kullanılacaktır.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Proje İnşaat Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere bir Mali Yönetim Danışmanı alınacaktır. Danışman, tam zamanlı olarak proje kapanış tarihi olan 27.02.2026’ya kadar istihdam edilecektir. Proje süresince yıllık Sözleşmeler, İdarenin ihtiyacına, danışmanın performansına ve finans kaynağının durumu dikkate alınarak yenilenebilecektir. İşin, 15/07/2021 tarihinde başlatılması planlanmaktadır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar başvurularını en geç 28 Haziran 2021 tarihi saat 15:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmekte olup Danışmanlık Hizmetlerine ait İş Tanımına kurumun www.dsi.gov.tr adresinde yer alan ilan ekinden ulaşabilirsiniz.

İlgili ekteki başvuru şartlarını taşıyan adaylar Başvuru Numarasını içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu, vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte en geç 28.06.2021 tarih saat 15:30’a kadar aşağıdaki adreslere e-mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

DETAYLI İLANI BURADA

Editör: TE Bilisim