Kamu kurumlarına yapılacak memur alım ilanlarına göre 341 memur, sağlık personeli alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığının açıkladığı ilanlara göre 3 üniversite toplamda 341 kişinin yapılacağı alımlara başvurular devam ediyor. Eğitim düzeyinde lise, ön lisans ve lisans mezunu olan adayların başvuru yapabilecekleri sağlık personeli alımlarındaki alım detaylarını açıklıyoruz.

3 FARKLI KADRODA SAĞLIK PERSONELİ ALIMI;

Yozgat Bozok Üniversitenin açıkladığı ilana göre 3 farklı unvanda 93 kişi alınacak. Devlet Personel Başkanlığından 7 Eylül tarihindeki ilana göre hemşire, sağlık teknikeri ve sağlık personeli alınacak. hemşire bölüm lisans mezunu 91 kişi, biyomedikal cihaz teknolojisi ön lisans mezunu 1 kişi sağlık teknikeri alımı ile diğer sağlık personeli alımı için başvurular başladı.

Başvuru detayları için tıklayın

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE VE SAĞLIKÇI ALIMI;

Fırat Üniversitesinden açıklanan ilana göre Hemşire Lisans mezunu olan 115 kişi ile hemşire lisans mezunu olan ve 3. basamak ameliyathane birinde çalışmış olan 1 kişi olmak üzere 116 hemşire alınacak. 6 kişilik fizyoterapist alımı ile 26 kişilik sağlık teknikeri alımları 21 Eylül tarihi mesai bitimine kadar devam edecek. Sağlık teknikeri alımları için ön lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Başvuru kılavuzu için tıklayın

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNU 100 KİŞİ ALINACAK;

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından açıklanan ilana göre lise mezunu, ön lisans mezunu ile lisan mezunu olan adaylara yönelik olarak alımlar yapılacak. Eczacı kadrosundaki alımlarda Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS şartı aranmayacak. Başvurular 17 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Alım detayları için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim