Devlet Personel Başkanlığı tarafından 07 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Ardeşen Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere Zabıta alımı yapacak. Buna göre ilan yayımlayan Ardeşen Belediyesi adaylardna en az Lisans mezunu olmak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından bu yönde puan almış olmak şartı arayacak. Buna göre Ardeşen Belediyesi 3 kişilik boş kadro ile 9. Dereceli kadro ile Bay veya bayan zabıta Memuru alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Ardeşen Belediye Başkanlığı alımını yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

Bunun dışında adaylardan, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından 2018 yılına ait Lisans Seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlardan 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınavın  yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar,  başvurularına 26 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler ve en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını saat 08:00 ile 16:30 satleri arasında Ardeşen Belediye Başkanlığı yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim