Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı alanlarda toplamda 20 kişilik kadro ile memur alımı yapacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesine İnşaat Mühendisliği alanında 4, Mimarlık alanında 2, Çevre Mühendisliği 2, Şehir ve Bölge Planlama alanında 2, Hukuk alanında 3, İktisat alanında 3, İşletme alanında 2 ve maliye alanında 2 olmak üzere toplamda 20 kişilik kadro ile memur alımı gerçekleştirecek.

ALIM ŞARTLARI NELERDİR?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alım yapacağı kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Giriş sınavının yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Üniversitelerin  en az 4 (dört) yıllık eğitim veren yukarıda açıklanan fakültelerinin veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarının tabloda açıklanan bölümlerinden mezun olmak, sağlık açısından görevini her türlü iklim şartlarında yapmasına engel durum olmamak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından en az 80 puan almış olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olana daylar, 22 Kasım  2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular Bakanlığın resmi internet sayfasından indirilecek başvuru formu ile birlikte ve istenilen belgeler ile birlikte, evre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına (Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:278 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası Kat 1 Çankaya/ANKARA adresine) şahsen ya da postayla yapılır. İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim