Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinde kamu personeli memur alımlarının yanı sıra, kadrolu işçi statüsünde istihdam edilecek işçilere yönelik ilanda yayımlandı. Yayımlanan ilanda kadrolu işçi olarak 161 işçi alımının yapılacağı ifade edildi. Farklı kurumlara yapılacak işçi alımlarıyla alakalı bilgilendirmelere sitemiz isinolsa.com üzerinde yer vermeye çalışacak, başvuru detaylarını ulaştırıyor olacağız.

3 FARKLI KURUMA ALIMLAR

Kamu kurumlarına yapılan alımlar, KPSS puan şartının arandığı ilanlar üzerinden yapılır. Bahsi geçen işçi alımlarında KPSS şartı talep edilmemektedir. Beliritlen ilan şartlarını taşıyan adayların başvuruları alınabilecek, ilgili başvuru süreci içerisinde değerlendirmeler sağlanacaktır. Bu bağlamda DPB aracılığıyla yayımlanan işçi alımlarına göz atıldığında, 3 kurumun ilanına ulaşmak mümkündür. KPSS puan şartının aranmadığı bu ilanlarda Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü bünyelerine alımlar yapılacaktır. Aktarılan bu 3 kurum için aşağıdaki kadrolardan alımlar yapılacaktır.

Kadrolar: Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, ısıtma ve havalandırma cihaz operatörü, teknisen, elektrikçi, bahçıvan, şoför, engelli temizlik görevlisi, eski hükümlü temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, memur, operatör ve makine bakımcısı kadrolarına alımlar ypaılacaktır.

İLANLAR HAKKINDA GENEL BİLGİLENDİRME

Yukarıda yer alan ilanlar Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinde yayımlanmış ve başvuru süreçleri başlatılmış olan ilanlardır. Bu ilanlar ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. İlanların başvuru bağlantılarına ve diğer detaylarına, ilan kılavuzlarına erişmek için DPB resmi web adresini ziyaret edebilirsiniz.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim