Memur olma yolunda ilerleyen adaylar için yeni ilan yayımlandı. Devlet personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanan ilana göre farklı belediyeler bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için alım yapacaklar. Bu bağlamda 4 Belediye farklı pozisyonlarda memur alımı yapacak. İlgili belediyeler hakkında haberimizde sizlere detaylı bilgi paylaşıyor olacağız.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER:

Devlet perosnel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre, 4 farklı belediye memur alımı yapacak. Buna göre Ardeşen belediyesi 3, Eynesil Belediyesi 8, Şırnak belediyesi 10 ve Bursa Büyükşehir belediyesi 50 olmak üzere farklı 4 belediye toplamda 71 Zabıta memur alımı yapacaklar. Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu memur alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylar öncelikle belitilen genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir. Buna göre bay veya bayan adaylar başvuru yapabileceklerdir.Buna göre adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adaylardan özel olarak, daha önce görev yaptığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu almamış olmak, ÖSYM tarafından 2016 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans Mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için 167 cm ve Bayan adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını belirtilen başvuru tarihleri içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını ilgili belediyelere yazı müdürlüklerine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Ardeşen Belediyesi ( 26 - 30 Kasım 2018 )

Eynesil Belediyesi ( 16 - 22 Kasım 2018 )

Şırnak belediyesi ( 19 - 23 kasım 2018 )

Bursa Büyükşehir Belediyesi ( 26 - 30 Kasım 2018 )

Editör: TE Bilisim