Devlet Personel başkanlığı memur alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Son zamanlarda DPB ilanlarına göre kamuya 78 kişilik boşluk ile KPSS-B kurumsal kapsamında memur alımı yapılacak. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere DPB memur alımı ilanları hakkında bilgi vereceğiz. 

Yayımlanan KPSS-B Kurumsal memur alımı ilanına göre TÜBİTAK farklı birimlerinde görevlendirmek üzere memur alacak. ilgili ilanlara için başvuru süreci başladı.

ALIM YAPILACAK BİRİM VE POZİSYON NEDİR?

TÜBİTAK Yayımladığı ilanda Marmara Araştırma merkezine ( MAM ) bağlı idari ve mali işler başkan yardımcılığı ( BYİM ) ve Bilişim ve Bilgi Güvenliği ileri teknoojiler Araştırma merkezine ( BİLGEM ) bağlı ulsal elektronik ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü ( UEKAE) bünyesinde görevlendirmek üzere 20 personel alımı yapacak.

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine ( MAM ) bağlı Kurumsal gelişim başkanlığı ( BYKG) görevlendirmek üzere 1 Uzman / Uzman yardıcısı alınacak.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri teknolojiler Araştırma Merkezine bağlı ( BİLGEM ) bağlı iş geliştirme başkan yardımcılığo İGBY bünyesinde görevlendirmek üzere ise 57 kişilik boşluk ile Ar-Ge personeli pozisyonunda alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.
  • Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
  • Ekip çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluk sahibi ve sonuç odaklı olmak.
  • nalitik düşünme ve gelişmiş problem çözme yeteneğine sahip olmak.
  • Kolay ve hızlı öğrenip uygulamaya geçirebilmek.
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, 
  • Yapılan Yabancı Dİl Sınavlarından puan almış olmak şartları aranıyor.

BAŞVURULAR VE İLANLARIN DETAYLARI:

Devlet personel başkanlığı üzerinde bu yönde iki ilan yayımlandı ve yukarıda ilgili görselle bunu belirttik. Söz konusu 21 kişilik boşluk ile alımlara başvurular en geç 08 Temmuz 2019 tarihne kadar yapılıyorken diğer ilana ise en geç 22 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gereklidir. Adaylar başvurularını ilhgili birimlere şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanlar hakkında detaylı bilgi alabilmek için 21 Kişilik ilan için Buraya Tıklayınız. 57 Kişilik ilan için ise Buraya Tıklayınız.

DİĞER MEMUR ALIM İLANLARINI İNCELEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim