Devlet Personel Başkanlığından yapılan personel alım ilanına göre Karasu Belediyesine, Kocaeli Üniversitesi ve Eti Maden İşletmelerine sözleşmeli, kadrolu memur, işçi personel alımı yapılacak.

16 Ekim tarihinde açıklanan memur alım ilanlarına göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1 sürekli işçi alımı için ilan açıklayacak. Henüz başvuruların ve başvuru şartların belli olmadığı alımda, ilanlar 23 Ekim tarihinde İŞKUR üzerinden açıklanacak ve başvurular alınacak. Lise mezunu elektronik branşında yapılacak alımlar için başvuru şartları belli olur olmaz açıklayacağız.

60 KPSS İLE PERSONEL ALIMI;

Kocaeli Üniversitesine 1 kişilik programcı alınacak. Dört yıllık bilgisayar mühendisliği sistem mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilgisayar öğretmenliği ve denkliği bulunan yurt dışı okullardan mezun olan adayların başvuru yapabileceği alımlarda 35 yaşını doldurmamış olan adaylar başvuru yapabilecekler. 60 Kpss puanı ile yapılacak olan başvurularda ilan edilen pozisyonun 10 katına kadar aday sözlü sınava alınacak.

İlana erişmek için tıklayın

Sakarya ili Karasu Belediyesine yapılacak olan personel alımlarında 5 kişilik avukat alımı yapılacak. Adayların 2018 KPSS'den P3 puan türünden aldıkları puan ile avukatlık stajında en az 6 yıl mesleki tecrübesi olması istenilmektedir. Lisans düzeyinde Hukuk Fakültesinden mezun olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Başvurular 16 Ekim tarihinde başladı. 19 Ekim tarihinde sona erecek.

İlana erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA 

Editör: TE Bilisim