Devlet Personel Başkanlığında (DPB) ilana çıkan Diyarbakır Belediyesi, yayımladığı ilan duyurusunda 387 memur personel alımı yapacağını aktardı. Yayımlanan ilanda, çok sayıda kadrodan memur personel alımları gerçekleştirilmekte olup; ilgili kadrolara ve başvuru şartlarına yönelik bilgilendirmelere haberimizden erişim sağlayabilirsiniz.

Başvuru genel şartları;

T.C vatandaşı olmak,
Kamu zararına faaliyette yer almamış olmak,
Herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak,
KPSS puanı bulunmak,
Belirtilen bölümlerden mezun olmak,
Askerlik hizmetini tamamlamış olmak,
Arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak,
Kamudaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak,
İtfaiye eri kadrosu için boy ve kilo şartlarını taşımak,

Başvuru yeri, tarihi ve süresi

Başvuru yapmak isteyen adaylar; trafik memuru, zabıta memuru, itfaiye eri, muhasebeci alımı, şoför alımı, vhki alımı ve işletmen alımı için başvurularını  20/02/2019 gününden 06/03/2019 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar (saat 09:00-17:00 arasında) Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı Kültür Kongre Merkezi Hizmet Binasına (Yenişehir İstasyon Caddesi no:65) adresine başvurularda istenen belgelerle birlikte yapmaları gerekmektedir.  İtfaiye eri ve zabıta memuru kadrolarına başvurular şahsen yapılacak olup, diğer kadrolar için başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılabilir. 

Diyarbakır Belediyesi memur alımı için başvurularda adayların eksik veya yanlış bilgi vermesi durumunda, kazanılmış hakları iptal edilecektir. Diyarbakır Belediyesi memur alımlarına yönelik tüm başvuru sonuçlarından ve yaşanan gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.

İlan kılavuzu için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim