Bakanlık memur alımı ilanı yayımladı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği’nde görevlendirmek üzere 2 kişilik boşluk ile Sözleşmeli olarak Türk Uyruklu Sekreter Alımı yapılacak. Adaylardan aranacak başvuru şartları ve sınav detayları nedir?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bakanlık adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, 41 Yaşından büyük olmamak, Her türlü iklim şartlarına çalışmayı kabul etmiş olmak, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe biliyor olmak ve Bilgisayar ve daktilo kullanabiliyor olmak başvuru şartlarının içerisinde.

Ayrıca Dışişleri Bakanlığı KPSS siz Memur alımı yapacak olup adaylardan herhangi sınav puan şartı aranmayacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Dışişleri Bakanlığı Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği memur alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 24 Ağustos 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 17 Eylül 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Birleşmiş Milletler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği “One Dag Hammarskjold Plaza 885 Second Avenue, 45th Floor New York, NY 10017” adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim