Kamu kurumlarına Kamu Personeli Seçme puanı KPSS ile çok sayıda memur alımları gerçekleştiriliyor. Kasım ayında başvuruları devam eden bazı kurumların ilanlarını aktarmak istiyoruz. Buna göre 6 kamu kurumunda memur alım ilanı detayları şu şekilde olacak.

ADALET BAKANLIĞI MÜDÜR ALIMI;

Adalet Bakanlığı Kasım ayı içerisinde yapılacak başvurular sonucunda yazılı sınav ve sözlü sınava göre 700 icra müdürü ve müdür yardımcısı alımı yapacak. Adaylara yazılı sınav 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Yazılı sınava katılma şartlarında yaş şartı 35 olarak açıklandı. Buna göre eğitim şartlarında Adalet Meslek Yüksekokulları ile Hukuk Fakültesi mezunları sınava başvuru yapabilirler. Yazı sınavı ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek. Diğer detaylar için ilan kılavuzunu inceleyiniz.

DHMİ PERSONEL ALIMI;

Devlet hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden açıklanan ilana göre 30 Kasım tarihinde yazılı sınava katılımlar sonucu müfettiş yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Adayların 2018-2019 KPSS puan türlerinden en az 80 ve üzeri puan almaları ve puan sıralamasından ilk 140 kişi içerisinde olmaları gerekecek. Buna göre eğitim şartları ve yaş şartlarını taşıyan adayların daha önce DHMİ müfettişlik sınavına katılmamış olmaları yada en fazla bir kez katılmış olmaları gerekli olacak. Diğer detaylar ilanda..

SANAYİİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİŞİM PERSONELİ;

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yeni bir ilan açıklandı. 3 bilişim personeli alımı için adayların mühendislik bölümlerinden mezun olmaları ve KPSS puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olmaları gerekli olacak. Sistem uzmanı olarak 1 kişi, yazılım uzmanı olarak 1 kişi, bilgi güvenliği uzmanı olarak ise 1 kişi olmak üzere aylık brüt ücret sözleşme katsayısının en az 2 aktı kadar maaş verilecek. Sistem uzmanı için 3 katı kadar maaş hakları bulunacak. İlan detayları için tıklayın.

ADALET BAKANLIĞI MÜTERCİM ALIMI;

Adalet Bakanlığının diğer ilanında ise merkez teşkilatlarında görevlendirilmek üzere mütercim alımı gerçekleştirilecek. Buna göre 3 Almanca, 3 Fransızca, 4 İngilizce olmak üzere 10 mütercim alımı yapılacak. Adayların yabancı dil sınavlarından B düzeyinde puanı olması gerekli olacak. KPSS p3 puan türünden ise 10 katı kadar aday arasında yer almak gerekli olacak. Diğer genel ve özel şartlar için tıklayın.

İÇİŞLERİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI;

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alım duyurusuna göre 10 kasım tarihine kadar devam edecek başvurularını elektronik ortamda tamamlayan adayların siber güvenlik uzmanı, iş analisti uzmanı, uygulama geliştirme uzmanı, kıdemli uygulama geliştirme uzmanı ve .Net uzman kadrosunda istihdamlar sağlanacak. İlan detayları için tıklayın.

BELEDİYEYE İTFAİYE ERİ ALIMI;

Çorum Belediye Başkanlığı Kadın ve Erkek 9 itfaiye eri alımı yapacak. Buna göre adayların eğitim düzeyinde alanlarında mezun olmaları ve c sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekli olacak. P3 puan türünden en az 60 ve üzeri puan almaları istenilecek. Başvurular 18 Kasım tarihinde başlanacak ve 22 Kasım tarihine kadar deam edecek. İlan detayları için tıklayın.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim