Devlet Su İşleri Memur Alımı Yapacak
Devlet Su İşleri memur alımı gerçekleştirecek. Devlet Su İşleri bünyesinin çalışan ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda Müfettiş yardımcısı alacak. Sizde Devlet Su İşleri ailesine katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Devlet Su İşleri 17 Ağustos 2015 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre memur alımı gerçekleştirecek. Alınacak olan personeller Devlet Su İşlerinin düzenlemiş olduğu snav ile ve KPSS puanına göre belirlenecektir. Başvuruda bulunacak olan adaylar sitenilen özel şartlara ve genel şartlara uygun olanların başvuruları kabul edilecektir. 
Mühendislik alanına alınacak olan personeller,
- 7 adet İnşaat mühendisliği fakültelerinden mezun adaylar,
- 1 adet Makine Mühendisliği bölümü fakültesinde mezun oln adaylar,
2 adet Siyasi bilgiler, idari bilimler, iktisadi, işletme, hukuk bölümlerinden mezun olan adaylar,
Olmak üzere toplamda 10 adet Müfettiş yardımcısı alınacaktır. Yapılacak olan sınava katılabilmek için ise aşağıdaki niteliklere uygun adaylar sınava katılmaya hak kazanacaktır.
SINAVA KATILMA ŞARTLARI:
- Görevini Devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan adaylar,
- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde yazılı niteliklere sahip olmak, 
- Pozisyonuna göre Üniversitelerin gerekli bölümlerinden mezun olan adaylar,
- Henüz 35 yaşnı doldurmamış olan adaylar,
- Devlet Su işleri Genel Müdürlüğünce yayınlanan sınavı duyurusunda belirtilen şartlara uygun olarak süresi içerisinde başvuru yapmış olmak,
- 2014 ve 2015 yılı kamu personeli seçme sınavından en az 75 puan almış olan adaylar,
Başvurularını gerçekleştirebilrler, Ayrıca istenilen şartları daha ayrıntılı incelemek için ilanın tam metni ni incleyerek daha ayrıntılı bilgi edinebilrsiniz.
BAŞVURULAR:
Başvurular 7 Eylül 2015 tarihinde saat 8.30 da  başlayacak olup,18 Eylül 2015 tarihi saat 17.30 mesai saati bitinime kadar sürecektir. başvuru tarihleri dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuruda bulunacak olan adaylar başvuru formuna DSİ internet sitesiden ulaşarak başvuru formunun doldurulmasına ilişkin bilgiye ulaşabilirler. Adaylar başvurularını, başvuru formu iile birlikte başvuru sırasında istenilen belgelerle, Ankara’daki DSİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına şahsen vermeleri ya da postayla göndermeleri gerekmektedir. Postayla başvuru durumunda, gerekli belgelerin en geç başvuru süresinin bitim zamanı itibariyle, başvuru yerine ulaşması gerekmekte olup, başvuru süresinin bitiminden sonra belgeleri, DSİ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına ulaşacak başvurular dikkate alınmayacaktır.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıkayınız.