Devlet Su İşlerine Türkiye genelinde alım yapılmak üzere 7 farklı unvanda personel alım ilanı yayımlandı. Adaylar başvuru şartlarını ve başvuru tarihleri merak etmekte. DSİ alımı ve detaylar neler?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerde greyder operatörü, puantör, makine teknolojisi teknisyeni, sondaj işleri, inşaat teknolojisi teknisyeni, motorlu araçlar teknolojisi otomotiv teknisyeni kadrolarında alımlar yapılacak. 

ÖZEL ŞARTLAR NELER?

Greyder operatörü alımlarında adayların G sınıfı sürücü belgesi ve greyder operatörü belgesi bulundurmaları isteniliyor. 2 kişi alınacak ve adaylar Kars ilinde istihdam edilecekler.

Puantör pozisyondaki alımlarda DSİ Ankara ilinde görevlendirecek. Adayların lise mezunu olmaları istenilmekte. EKPSS ile başvuru yapacak adaylar için çalışma yeri Mardin ili ve eğitim düzeyinde ön lisans olan adaylar başvuru yapabilecekler. 3 engelli kadrosunda 1 normal başvurular alınacak. 

2 kişi Makine Teknolojisi Teknisyeni olarak istihdam edilecek. Çalışma yeri ise Ankara ili olacak. Lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek. 

Sondaj işçisi için Makine Motor, Metal İşleri, Metal Teknolojisi bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilirler ve Ankara ilinde görevlendirilecekler. 

Elektronik, Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü ve Elektrik - Elektronik bölümlerinden mezun olan adaylar Elektrik ve elektronik teknisyeni alımlarında başvuru yapabilirler. 

İnşaat teknolojisi teknisyeni alımlarında alınacak personeller sürveyan mesleğinde görev alacak. Ankara ilinde görevlendirilecek ve İnşaat ile inşaat teknoloji mezunları başvuruda bulunacak.

Son olarak Motor ustası mesleğinde çalıştırılacak olan Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni başvurularında adayların Motorlu Araçlar Teknolojisi, Otomotiv Teknolojisi mezunu olması gerekli olacak. 

GENEL ŞARTLAR NELER;

Başvurular 8 Ağustos tarihinde son bulacak. Başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılabilecek.

İlan No için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim