Devlet Su İşleri Memur Alımı için başvurular başladı. DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı illerde görevlendirmek üzere 12 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilana göre DSİ Erzurum, şanlıurfa, Van, Sivas, Trabzon, Kastamonu, Kars, Artvin illerinde Avukat alımı yapacak. Adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranmata olup tüm detayları ve başvuruların nasıl yapılacğaına dair bilgileri sizlerle paylaşacağız.

KADRO DAĞILIMI:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Devlet Su İşleri Avukat alımına başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise,

KPSS Şartı: ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS-P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Son müracaat tarihi itibarıyla Hukuk Fakültelerinin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Hukuk Programı (YÖKSİS Kayıt No:3309) bölümünden mezun olmak.

Avukatlık Ruhsatnamesi Şartı: Son müracaat tarihi itibarıyla Avukatlık Ruhsatnamesine sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI!

Lisans mezunu Memur alımı için adaylar başvurularına 15 Şubat 2021 tarihi le Bugün başladı. Başvurular en geç 24 Şubat 2021 tarihine kadar yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını, elektronik ortamda https://personelalimi.dsi.gov.tr adresinden yapılacak olup, Kuruma şahsen veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI

Editör: TE Bilisim