Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile Memur alımı yapacağını açıkladı.

Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre DSİ proje ve inşaat Dairesi Başkanlığı proje kapsamında olmak üzere Memur kadrosuna Mali Yönetim Danışmanı alımı yapılacak.

PROJE DETAYLARI NEDİR?

DSİ Proje ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Finanasmanı Dünya Bankasından Temin edilen krediden karşılanan " sulama sistemleri moderizasyonu projesi" kapsamında satıl alınacak Mali yönetim uzmanı alınacak.

Proje Adı: Türkiye Sulama Modernizasyonu

Projesi Proje Süresi: 30.05.2019 – 27.02.2026

Başvuru Numarası: TIMP-CS-INDV-FM

İlgi Bildirimi Yayınlanma Tarihi (web): 10.06.2021

Son Başvuru Tarih ve Saati: 28.06.2021 tarih ve saat 15:30

PROJE SÜRESİ AÇIKLANDI!

DESİ Proje İnşaat Daire Başkanlığı’nda istihdam edilmek üzere alımı yapılacak olan Mali Yönetim Danışmanı adayları için proje kapsamında alım yapılacak olup Projenin bitmesi ile görevine son verilecek. Bu yönde adayların 15 Temmuz 2021 tarihinde göreve başlayacak ve 27 Şubat 2026 tarihinde görev bitecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Üniversitelerin Maliye, Ekonomi, İktisat, İşletme ve Hukuk alanlarında lisans veya yüksek lisans derecesinde mezun olmak.
  • Finans, muhasebe, denetim ve raporlama ile ilgili alanlarda en az 5 yıllık profosyonel deneyim sahibi olmak.
  • İç Kontrol sistemlerinin tasarımı, mali yönetim sistemleri ve prosedürlerinin oluşturulması konusunda kanıtlanmış deneyim sahibi olmak.
  • Yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip olmak.
  • Ofis programlarını (windows, excel, power point vb.) kullanmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

DSİ memur alımı başvuruları Proje ilanın yayımlanması ile birlikte yani 10 Haziran 2021 tarihinde başlamış olup en geç 28 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylar başvurularını Türkçe özgeçmişlerini, ve telefon numarası, adres ve başvurdukları pozisyonun Başvuru Numarasını içeren bir başvuru mektubuyla ve özgeçmişlerinde atıfta bulunulan diploma, sertifika, referans mektubu, vb. belgelerin birer fotokopisiyle birlikte en geç 28.06.2021 tarih saat 15:30’a kadar aşağıdaki adreslere e-mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

PROJE İLANININ TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim