Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü bünyelerinde ki boş pozisyonların doldurulması için her sene dönem dönem personel alımı yapmaktadır. En çok alımı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan merkezi yerleştirme atamaları ile yapan kurum yıl içerisinde de boş kadrolar için daimi ya da sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere memur alımı yapmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 175 mühendis alımı yapılacağı duyurulmuştu. Adaylar 13 Ekim - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında mühendis kadroları için başvuru yaptı ve kadroların kimin kazandığını öğrenmek için beklemeye başladılar. Sonunda merakla beklenen açıklama yapıldı ve 175 memur alımını kimlerin kazandığı duyuruldu. İşte açıklanan sonuçlar

175 Memur Alımı İsim Listesi Yayımlandı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi aracılığı ile 175 memur alımı isim listesi yayımlandı. DSİ tarafından yayımlanan bu listeye ulaşmak isteyen adayların aşağıda ki bağlantıyı takip etmesi gerekmektedir.

http://www.dsi.gov.tr/docs/duyuru/muhendis-alimi-listesi-261016.pdf?sfvrsn=2

Yukarıda isimleri verilmiş olan adaylar mülakatlara katılmaya hak kazanmıştır. Bu listede ismi olmayan adaylar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün alacağı 175 memur alımı için mülakatlara katılmaya hak kazanamamıştır.

Kazanan adayların bazı belgeleri oluşturup 4 Kasım 2016 tarihine kadar Genel Müdürlülüğe başvuru yapması gerekmektedir. Kargo ile gönderen adayların da 4 Kasım 2016'ya kadar başvuru yapması gerekiyor ve bu tarihe kadar başvuru yapılmazsa aday mülakatlara çağrılmayacaktır. Detayları öğrenmek ve belgelerin ne olduğuna ulaşmak için aşağıda ki linki takip ediniz.

http://www.dsi.gov.tr/duyurular/2016/10/12/dsi-m%C3%BChendis-al%C4%B1m%C4%B1-s%C4%B1nav-i-lan%C4%B1
Editör: TE Bilisim