Kamu ve kuruluşlarına yönelik memur alımı kadrolarının ilan edildiği Devlet Personel Başkanlığı internet sitesinde geçtiğimiz aylarda olduğu gibi Mayıs ayında da memur kadrosu için ilanlar yapılmakta. Özellikle Mayıs ayının ikinci yarısında ilan edilen kadro sayılarına ilişkin detaylar ise haberimizde. Kurumun internet sitesinden yer alan detaylara göre KPSS A grubu başta olmak üzere Akademik ve KPSS B alımlarına ilişkin ilanlar da yine bu siteden ilan ediliyor. Mayıs ayının ikinci yarısında ise yeni olarak Ağrı Çeçen Üniversitesi’nin kamu personeli alımına ilişkin ilanı bulunuyor. 

Ağrı Çeçen Üniversitesi Kadrolu Memur Alıyor

DPB’nin web sitesinde yer alan Ağrı Çeçen Üniversite’nin kadrolu memur alımı yapılacağı belirtilmişti. İç denetçi alımında KPSS şartının yer almadığı biliniyor ve özellikle kadro için deneyim şartının sağlanmış olması dikkat çekiyor. 5. Derece Kadro için 1 kişi alınacak. Sitede yer alan ve kadroya ilişkin şartlar ise şu şekilde:

  •  Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil yeteneğine sahip olmak.
  • İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından belirlenen alanlarda en az dört yıllık Yükseköğrenim görmüş olmak.
  • Kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az beş yıl veya İç Denetim Koordinasyon Kurulunca belirlenen alanlarda en az sekiz yıl çalışmış olmak
  • Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak gibi şartlar aranıyor. 

Kadro detayları ve başvuru şekli için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim