Devlet Personel Başkanlığı üzerinde yayımlanmış olan ilana göre farklı devlet kurumları bünyelerindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 199 memur alımı yapacaklar. Yayımlanan ilanlara göre başvuru yapacak adayların mutlaka belirtilen nitelikleri taşımaları zorunludur.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK?

Toplamda 6 kuruma alım yapılacak. Yayımlanan ilanlara göre, Bartın Üniversitesi 1, Atatürk Üniversitesi 152, Ardahan Üniversitesi2, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 1, Kişisel verileri Koruma kurumu 35 ve İzmir Bakırçay Üniversitesi 8 olmak üzere toplamda 199 memur alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Görevin yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Alım yapılacak pozisyona göre belirtilen eğitim seviyesinde mezun olmuş olmak, Belirtilen yaş kriterlerini yerine getirmek ve Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Sözünü geçirdiğimiz bu 6 kurum, Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı, Profesör, Hemşire, Anestezi Teknikeri, Radyoloji teknikeri, Laborant, Radyoloji teknisyeni, Fizyoterapist, Eczacı, Psikolog, Diyetisyen, Doktor Öğretim Üyesi pozisyonlarında alım yapılacaktır.

İLANLARIN DETAYLARI:

İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıda sizlerle paylaşacağımız bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz.

Atatürk Üniversitesi 152 Sözleşmeli Personel Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Kişisel Verileri Koruma Kurumu 35 Memur Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Bartın Üniversitesi Personel Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız

İzmir Bakırçay Üniversitesi Personel Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız

Ardahan Üniversitesi Personel Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim