Devlet Hava Meydanları İşletmesi ( DHMİ ) memur alımı ilanı yayımlandı. DHMİ bünyesindeki eksikliği karşılamak ğzere Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında 8 inci dereceli kadrolara 5 kişilik kadro ile Müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Alımlar KPSS Puanı ile yapılacak olup 4 farklı grupta memur alımı detayları haberde.

ALAN DAĞILIMI:

2 Kişi: Üniversitelerin Hukuk/ Siyasal Bilgiler/ İktisat/ İşletme veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olmak.

1 Kişi: Üniversitelerin ElektrikElektronik/ Elektronik ve Haberleşme veya Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

1 Kişi: Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

1 Kişi: Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartlara sahip olmak.

2- Yukarıda yer alan tabloda belirtilen öğrenim dallarından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

3- ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, yukarıdaki tabloda puan türleri başlığı altında belirlenen puan türlerinden en az 80 (seksen) puan almış olmak.

4- Sınavın açıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak. (01.01.1986 ve daha sonra doğanlar başvurabilecektir.)

5- Askerlik çağına gelmiş erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

6- Sağlık durumunun, Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya ve her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etmeye elverişli olması ve müfettişlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı veya özrü bulunmamak,

7- Daha evvel DHMİ Müfettiş Yardımcılığı sınavına katılmamış veya en fazla bir kez katılmış olmak, 8- Müfettişlik karakter ve niteliklerini haiz bulunmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

DHMİ Müfettiş Yardımcısı alımı başvuruları 25 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 7 Kasım 2021 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece e-Devlet üzerinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olup ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile süresi içinde (07.11.2021 günü saat 23.59’a kadar) yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim