Zabıta Memuru alımı için yeni bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Demirözü Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere alım yapacaklar. Bu kapsamda 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre adaylardan değerlendirme için KPSS şartı aranacak. İşte zabıta memuru alımı başvuru şartları ve ilanın detayları şöyledir.

KADRO DETAYLARI NEDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Demirözü Belediyesi bünyesine zabıta memuru alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre;

Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak ve Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi şartlar aranacak.

Ayrıca daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak şartı aranacak.

Özel Şartlar:

KPSS Şartı: 2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Eğitim Şartı: Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

Belge Şartı: 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Yaş şartı: Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak.

BAŞVURULAR:

Demirözü Belediyesi bünyesine alımını yapacağı zabıta memuru adayları için başvuruları 20 Ağustos 2020 tarihinden sonra almaya başlayacak. Başvurular en geç 25 Ağustos 2020 tarihine kadar alınacak olup başvuurlar istenen belgeler ile birlikte Esentepe Mah. Fatih Sultan Mehmet Cad. No:1 Demirözü/BAYBURT adresinde bulunan Demirözü Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü’ne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

İlanın tam metni Burada

Editör: TE Bilisim