Danıştay Başkanlığı 19 Haziran 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için 25 kişi alacak. Danıştay Başkanlığı bünyesine 25 kişilik boş kadro ile 10 kişi Hizmetli kadrosuna ve 15 kişi şoför kadrosuna alım yapacak. Başvurular henüz başlamamış olup, 18 Haziran 2017 tarihi ile 04 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Ayrıca başvuru sonuçlarına göre kadro sayısının 10 katı kadar uygulamalı ve sözlğ sınava tabii tutulacaktır. Başvurusu onaylanan adaylar için, Danıştay Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanacak olan duyuru ile, adaylar belirlenen tarih, saat ve yerde sınava katılacaklardır. 

ALIM ŞARTLARI NELERDİR:

Danıştay Başkanlığı alım yapacak oluğu 25 kişilik kadro ile adaylardan, yapılacak olan arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 31 Aralık 2017 tarihi ile 35 yaşını doldurmamış olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3, önlisans mezunlarından KPSSP93 ve ortaöğretim mezunlarından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, en az lise ve dengi okul mezunu olmak ve şoför kadrosu için ( E ) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu şartları taşımaları dahilinde başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar yukarıda belirtilen şartlrı taşımaları dahilinde başvurularını, 28 Haziran 2017 tarihi ile 04 temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gereklidir.  Başvurular Danıştay Başkanlığının internet sitesi olan http://www.danistay.gov.tr ‘den temin edilecek başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra imzalı ve fotoğraflı olarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte şahsen Danıştay Başkanlığı Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 149 (Eskişehir yolu 10. Km.) Çankaya/ANKARA adresine başvurabileceklerdir. İlanın tam metni içi ( https://goo.gl/GCbRLg ) bağlantısını kullanabilirsiniz.