Cumhurbaşkanlığı Memur Alımı başvurularında son güne geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımanmış olan ilana ile Cumhurbaşkanlığına bağlı olan Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesine 14 memur alımı yapacak. Alımlar 7 farklı alanda yapılacak. Bu kapsamda Savunma Sanayii uzman yardımcılığı giriş sınavı hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere bilgi vereceğiz.

GİRİŞ SINAVINA 56 KİŞİ KATILACAK!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Uzman Yardımcılığı Giriş sınavı ilse 14 memur alımı yapılacak. İlgili Giriş sınavına değerlendirme sonucuna göre 56 aday katılabilecek.

GİRİŞ SINAVI İÇİN DEĞERLENDİRMELER KPSS VE YDS PUANI İLE YAPILACAK!

Savunma Sanayii uzman yardımcılığı giriş sınavına katılabilmek için adayların KPSS ve YDS puanları ele alınarak sıralam ve değerlenriem ile yapılacak. Bu kapsamda Öğrenim dallarına göre ilanda kontenjan bilgisi belirtilen bölümlere başvuran adaylardan her bölüm için KPSS sonuçlarına istinaden en yüksek puana sahip olandan başlanarak 4 (dört) katına kadar aday (son sıradaki adayla aynı puanı alanlar dâhil) sınava çağrılacaktır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Giriş sınavına katılmaya hak kazananların adları, soyadları, KPSS puanları, sınavın tarihi, yeri ve saatleri Başkanlığın internet (www.ssb.gov.tr) sitesinde ilan edilecektir. Bu duyuru tebligat hükmünde olup, ayrıca yazılı bildirimde bulunulmayacaktır.

Başvuruların 19 Kasım 2020 tarihi ile sona ermesinin ardından başvurular değerlendirmeye alınmıştır. Başvuru sonuçları hakkında herhangi bir tarih vermeyen Savunma Sanayii Başkanlığı sonuçları Aralık ayının ilk haftası ile açıklanması bekleniyor.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

Editör: TE Bilisim