Cumhurbaşkanlığına bağlı olan İletişim Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 30 Memur Alımı yapacağını bildirdi. KPSS siz memur alımı yapılacak olup yayımlanan ilan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu kapsamda:

İletişim Uzman yardımcısı unvanıyla atama yapılabilecek Azami Kadro sayısı 30 olup Giriş sınavı yapılacak. Uzman yardımcısı alımları 8. ve 9. dereceli kadrolara Genel İdare Hizmetleri sınıfında İletişim Uzman Yardımcısı Alımı yapılacak. Uzman Yardımcılığı giriş sınavı Ankara ilinde yapılacak olup başvuru şartları ve başvuru bilgilerini paylaşıyoruz.

KPSS ŞARTI ARANMIYOR!

İletişim Başkanlığı Memur alımı için adaylardan KPSS Şartı aramayacak. Yayımlanmış olan İletişim Uzman Yardımcısı alımı ilanında da belirtildiği gibi Sınav Başvurusu İçin KPSS Şartı aranmayacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak,
  • 01/01/2021 tarihi ile 35 yaşını doldurmamış olmak,
  • En az dört yıllık lisans eğitimi veren Üniversitelerin, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden, İletişim Fakültesinden, Mühendislik fakültelerinin Lisans bölümleri ile matematik ve İstatistik fakültelerinden, İlgili fakültlerin Psikoloji Antropoloji, Sosyoloji, Sosyal Antropoloji, Halkbilimi İnsan ve Toplum bilimleri fakültelerinden veya Bunlara denkliği yükseköğretin Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurtdışındak öğretim kurumlarından mezun olmak gerekmektedir.

Müracat şartlarını taşıyan tüm adaylar " ön eleme yazılı yarışma " sınavına davet edilecektir. İlgili bölümlerden yeterli başvurunun olmaması halinde, diğer bölümlerde de alım yapılabilecektir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Uzman yardımcısı alımı için adaylar başvurularına 9 Ağustos 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Ağustos 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Adaylar başvurularını başvuru tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri WEB adresi olan sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ BURADA

Editör: TE Bilisim