Sağlık personeli alımında sayılar yükseltilecek, ihtiyacın farkındayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığının personel ihtiyacının farkında olduklarını, ihtiyaç olan noktalarda personel alım sayılarının yükseltileceğini ifade ederek, Bilkent Şehir Hastanesinin hizmete açılmasıyla alakalı ifadelere yer verdi. Cumhurbaşkanı açıklamasında hemşire alımı, doktor alımı, ambulans şoförü alımı gibi noktalarda ilanların yayımlanacağını ifade etti.

Vatandaşımızın çektiği çile son bulsun istiyoruz

Konuşmasında sağlık personeli ihtiyacıyla alakalı konuşan Erdoğan, Bilkent Şehir Hastanesinin açılışına, hizmete başlamasına ve burada bulunan teknolojilere değindi. Açıklamasında teknoloji ve istihdamın farklı şeyler olduğunu, ihtiyaç olan ne varsa sağlanacağını belirterek " Vatandaşımızın çektiği çileler son bulsun istiyoruz. Ambulans servisleriyle ve her şeyiyle, doktor noktasındaki sayımızı daha da arttırmak, sağlık memuru, hemşire tüm bunlarda sayı artacak. Sağlık Bakanımızın ifade ettiği gibi burada çok ciddi bir eleman alımımız olacak. Bunlarla beraber de bu şehir hastanelerinde güçlü ekipmanlarla , güçlü ekiplerle , teknoloji olarak ileri bir teknoloji kullanılıyor. İstihdam ayrı, teknoloji ayrı. Bu konularda her şeyi tepeden tırnağa , nerelerde, ne tür aksama varsa bu adımlar atılacak. " şeklinde konuştu.

Ambulans şoförü, hemşire, doktor, sağlık memuru ve diğer kadrolardan ilanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' ın açıklamalarıyla gündeme gelen bu sağlık personeli alım ilanlarının yakın zamanda yayımlanması beklenmektedir. İlanlar yayımlandığında bildirim alarak anında başvurmak isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim