Adalet Bakanlığına bağlı olan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 400 kişilik boş kadro ile 2020 yılı İdare Memuru Alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar büyük merakla sonuçların açıklanmasını bekliyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

BAŞVURULAR SONA ERDİ!

400 İdare Memuru alımı başvuruları 27 Kasım 2020 tarihi il başlamıştı. 300 Erkek ve 100 kişilik Kadın kadrosu ile toplamda 400 İdare Memuru alımı yapacak. Daha ilk günden binlerce başvuru yapılmıştı. Başvrular en geç 11 Aralık 2020 tarihine kadar alındı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Ceza ve Tevkfevleri Genel Müdürlüğü için 400 İdare Memuru alımı sonuçları açıklandı. Sözlü sınava 4 bin aday katılacak. Başvuru sonuçları için Buraya Tıklayınız.

Sözlü Sınav;

İlgilinin atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi 40,

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 20,

Genel Kültür 40,

Puan olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirilecektir. İlgilinin atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi tespit edilirken; genel hukuk, infaz mevzuatı ve ceza infaz kurumu idaresine ilişkin konuların bir veya birkaçından soru sorulacaktır.

Mülakat;

İlgilinin davranışı ve genel fiziki durumu 50,

Bir konuyu kavrama ve ifade etme yeteneği 50,

Puan olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirilecektir. Öğrenci adayının sözlü sınavda ve mülakatta başarılı sayılabilmesi için her birinden 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alması gerekmektedir.

Herhangi bir açıklama geldiğinde veya sonuçlar açıklandığında anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA