ÖSYM üzerinden merkezi memur alım ilanı açıklandı. 2020/3 tercih kılavuzuna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne bağlı birimlerde görevlendirilmek üzere 57 Büro memuru alımı yapılacak. Başvuru şartları ve diğer detaylar belli oldu.

HANGİ İLLERDE BÜRO MEMURU ALINACAK?

Adıyaman, Afyon karahisar, Ağrı, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Denizli, Düzce, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Karabük, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Konya, Kütahya, Malatya, Muğla, Nevşehir, Sivas, Şanlıurfa, Van, Zonguldak illeri olmak üzere 26 il genelinde ve ilçelerinde büro memuru kadrosunda alımlar yapılacak. Başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Tapu Kadastro 2020-3 tercih kılavuzuna göre başvurularda aranacak şartlarda 3301 ve 7225 nitelik kodu istenilmektedir. Buna göre adaylara yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu olmak, diğer şartta ise eğitim şartlarında iki yıllık ön lisans bölümlerin; Emlak ve Emlak Yönetimi mezunu olmak, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama ön lisans programlarının birinden mezun olmak gerekli olacaktır.

Başvurular ÖSYM üzerinden yapılabilecek. Adayların 20,00 Tl tercih ücretini ödemesi gerekmektedir. Hangi banaklarda ödeme yapılabilecek. Akbank, Albarakabank, Finansbank, Kuveyt Türk, Türk Ekonomi Bankası, Halkbank, ING Bank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası atm, internet bankacılığından ve şubelerinden ve ÖSYM üzerinden online işlemlerden ödeme yapılabilecek.

2020/3 TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim