Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Memur alımı için ilan yayımladı. 10 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyesindeki eksikliği karşılamak üzere genel İdare Hizmetleri sınıfında 7. dereceli boş kadroya Yapacağı Giriş sınavına sonucuna göre Çoğrafi Bilgi Sistemi Uzman Yardımcısı Alımı yapacak.

3 FARKLI ALANDA ALIM YAPILACAK!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yayımladığı ilan ile 10 Uzman yardımcısı alımı yapacağını bildirdi. Alımlar 3 farklı alanda yapılacak. Buna göre:

  • 4 Kişi Bilgisayar Mühendisliği / Yazılım Mühendisliği,
  • 4 kişi Harita Mühendisliği / Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği / Geomatik Mühendisliği,
  • 2 kişi Şehir ve Bölge Planlama,

alanlarında yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alımını yapacağı memur adaylarından genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda alım yapılacak alanına göre en az dört yıllık eğitim veren Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak ve 2019 veya 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

İlanda yapılacan açıklamaya göre,

Atama yapılacak kadrolara ilişkin öğrenim dallarına göre KPSS puan türleri, asgari taban puan ve puan sıralamasına göre kaç adayın davet edileceği, yarışma sınavına katılacak adaylarda aranan genel ve özel şartlar, müracaat tarihi, yeri, şekli ve istenecek belgeler, yarışma sınavının yeri, şekli, tarihi, sınav konuları ile ağırlık puanları ve diğer hususlar Çevre ve Şehircilik Bakanlığının internet sitesinde (www.csb.gov.tr ve/veya https://personeldb.csb.gov.tr) ileriki bir tarihte yayınlanacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

İlan hakkında verilen detaylar henüz bu kadar. İlan içni başvuru bilgileri paylaşılmadı. Ancak ilan resmen yayımlandığında bilgi almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

İLANIN TAM METNİ BURADA