Devlet Personel Başkanlığının Eylül ayında yaptığı duyurular arasında yer alan ÇAYKUR ilanı başvuruları sona eriyor. ÇAYKUR bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı boş kadrolarına memur alımı yapacağı belirtmişti. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) bünyesinde bulunan 4 kişilik kadro ile Müfettiş yardımcısı alıyor. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları ve başvuruların kabul edilmesi ile birlikte Giriş sınavına katılacaklardır. 

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan oluşmakta ve sınavın Yazılı kısmı 11 kasım 2017 tarihi ile 12 Kasım 2017 tarihlerinde saat 09:00 da Rize de yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) Giriş sınavı için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 24 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular,  Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü , Müftü Mahallesi, Menderes Bulvarı 53080 RİZE adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

SINAV İÇİN ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR ) bünyesine alımının yapacak olduğu boş kadro için memur adaylarından, sınavın yapılacağı tarihten itibaren henüz 35 yaşını doldurmamış olmak,2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden 75 veya üzeri puan almış olmak, KPSS puan sıralamasına göre ilk 80 kişi arasında bulunmak, Türkiyenin herhangi bir yerinden görev yapmaya sağlık açısından elverişli olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi ulunmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Müfettişlik yapılacak karekter ve yapıya hakim olmak, adaylara yapılacak incileme sonucunda adli sicil açısından görevi iyapmasına engel durum olmamak, en az dört yıllık eğitim veren fakültelerin, hukuk, siyasal bilgiler, İşletme, İktisadi, İktisat ve İdari Bilimler bölümünden mezun veya buna denkliği olan gerekli kurumlar tarafından onaylanmış yurtdışı fakültelerinden mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır. İlanın tam metnine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

https://goo.gl/kdzRKX