Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 11 Eylül 2019 tarihi itibari ile yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde memur ve personel kadrolarına alım yapacağını belirtti. Söz konusu yayımlanmış olan ilana göre Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere Mühendis, Tekniker ve Eksper pozisyonlarına 8 kişilik boşluk ile alım yapacağını belirtti.

GİRİŞ SINAVI YAPILACAK!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü alımını yapacağı personel kadroları için adaylardna KPSS şartı arayacak. Ayrıca KPSS puanı ele alınarak yapılacak sılama sonucunda adaylara Giriş sınavı yapılacaktır. Bu bağlamda KPSS puanı sıralamasına göre kadro sayısının 10 katı kadar aday belirlenecek olup 80 kişilik sınav ile yazılı sınav 13 Ekim 2019 tarihinde Rize'de yapılacak.

KADRO DAĞILIMI NEDİR?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 8 kişilik boş kadrosu ile, 1 Endüstri Mühendisi, 2 Makine Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 1 Elektrik Mühendisi ve 2 Ziraat Mühendisi ( Tarla Bitkileri ) olmak üzere farklı alanlarda alım yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü ( ÇAYKUR )  399 Sayılı Kanun hümkünde kararnamenin 7 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, Fakültelerin veya yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği bulunan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 Puan türünden enaz 70 puan almış olmak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ÇAYKUR memur personel alımı ilanı Resmi Gazete'de 11 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Yayımlanmış olan kılavuzda başvurular 09 Eylül 2019 tarihinde başlamış olup adaylar en geç 27 Eylül 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına elden veya posta yolu ile yapılacak olup posta ile yapılan başvurularda son başvuru tarihinden sonra ulaşan postalar dikkate alınmayacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim