Çankaya Belediyesi memur alımı için Mayıs ayında ilan yayımlamıştı. Yayımşanmış olan ilana göre Çankaya Belediyesi bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere farklı mezuniyetten Kadın Erkek adaylar içerisinden alım yapacak. Söz konusu Memur alımı ilanı ile adaylardan KPSS şartı talep edilmektedir. Ancak Düşük KPSS Puanına sahip olan adaylarda başvuru yapabilecekler.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

Çankaya Belediyesi 80 kişilik Zabıta Memuru Alımı kadrosu ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar alacak. Kadın Erkek dağılım şöyledir

Lise Mezunu: 10 Erkek Zabıta Memuru alınacak.

Ön Lisans Mezunu: Kadın 6 ve Erkek 24 Zabıta Memuru alınacak.

Lisans Mezunu: 6 Kadın ve 34 Erkek Zabıta Memuru alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Çankaya Belediyesi memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

ÖZEL NİTELİKLER:

KPSS Şartı: ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılan KPSS'den Lise mezunları için P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Yaş Şartı: Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: Trafik Hükümleri kanunca verilen en az B Sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR BU HAFTA BAŞLIYOR!

Çankaya Belediyesine Zabıta memuru alımı için başvuru süreci 23 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 29 Haziran 2020 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim