Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu müjdesi ile İŞKUR'un kendi ofislerinde görevlendirmek üzere alacağı 750 büro memuru alımı yapacağı belirtildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı şekilde işleyişini sürdüren Türkiye İş Kurumu olan İŞKUR, 2018 yılının başında kamuoyu ile paylaştığı performans raporu ile birlikte 750 memur alınacağını belirtmişti. Ancak o günden bu yana bu alım hakkında bir bilgi günyüzüne çıkmadı.

Son günlerde peşpeşe müjdeli haberleri kamuoyu ile paylaşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, İŞKUR'un kendi bünyesine yapacağı memur alımı konusunda da müjdeyi verdi.
İŞKUR'un kendi bünyesinde büro memuru olarak istihdam sağlanacak bu müjdeli haberden sonra adaylar başvuru detaylarını ve tarihleri araştırmaya başladı. Ancak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu çok yakın zaman içerisinde alım hakkında detayların duyurulacağı mesajını verirken herhangi bir tarih belirtmedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu şu tarihte alım yapılacak gibi bir zaman dilimi belirtmediği için ilanın kısa sürede içerisinde duyurulacağını umuyoruz. Sık sık müjdeli haberler paylaşan Bakan, kısa süre içerisinde İŞKUR bünyesinde istihdam edilmesi planlanan memur alımınında müjdesini verecektir. Adaylardan sabırla beklemelerini ve İşinOlsa.com'u sıkça takip etmesini öneriyoruz. Çünkü bu konuya ilişkin yeni bir gelişme olduğunda siz değerli takipçilerimizi anında bilgilendireceğiz.

 

Editör: TE Bilisim