Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesine memur alımı için ilan yayımlamıştı. Büyükşehir belediyesine bağlı olan Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet Memurları kanunna tabi olarak istihdam edilmek üzere 13 düz memur alacak. Başvurular alındı. Peki Memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak. Büyükşehir belediyesi başvuru sonuç tarihini açıkladı. İşte detaylar.

13 DÜZ MEMUR ALIMI YAPILACAK!

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ( BUSKİ ) Kadın Erkek adaylar içerisinden KPSS'den 70 puan almış olmak şartı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında Lisans mezunu 13 memur alacak. İşte alım yapılacak memur alımları:

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

BUSKİ Memur alımı başvuruları 16 Kasım - 20 Kasım 2020 tarihleri arasında alınmıştı. Bu kapsamda BUSKİ yayımladığı ilana göre sonuçları 2 hafta içerisinde yani 02 Aralık 2002 tarihi ile başvuru sonuçları açıklanacak. Başvurular www.buski.gov.tr internet adresinde ilan edilecektir.

SÖZLÜ SINAV YAPILACAK!

Memur alımı için sözlü sınav yapılacak olup; sözlü sınav 15 Aralık 2020 Salı günü, Saat 09:00 da başlamak üzere; Sırameşeler Mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No: 6/3 Osmangazi /BURSA yerleşkesinde yapılacaktır.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

Android İşin Olsa Uygulamamız

İOS İşin Olsa Uygulaması

Editör: TE Bilisim