Kamuya ve bağlı kuruluşlarına yapılan memur alımlarının dışında, özel sektör işletmelerine ve kuruluşlarına yönelik memur personel alımlarını da yayımlayan İŞKUR, hastanelere hasta kayıt kabul memurları alımlarını da yayımlamış durumdadır. Bu kadronun dışında büro memuru kadrosu için de ilanlar yayımlanmış ve kamuoyuna duyurulmuştur. İŞKUR üzerinden başvuruları alınacak olan bu ilanlar, Türkiye geneli özel hastanelere ve özel işletmelere yönelik gerçekleştirilmektedir. Yayımlanan ilanlara başvuru yapmak isteyecek adaylar için başvuru bilgisine ve ilanlara dair bilgilere aşağıda yer alacak bölümden ulaşabilirsiniz.

Hasta kayıt memurları alımı

Yayımlanan ilanlarda, hastane bünyesinde görev alacak kişilerin; hastaların evrak girişlerinin sağlanması, sonuçlarının alınması ve sisteme girilmesi, hastane içi dosyalama işlemlerinin elektronik ortamda yapılması, hastanın ilgili birimlere yönlendirilmesi, hastanın randevu süreçlerinin kontrol edilmesi ve sağlanması, hastanın evraklarının dosyalanması ve elektronik ortama aktarılması gibi işlemleri yapmaları beklenecektir. Bu pozisyona başvuracak kişilerin, bilgisayar kullanımının iyi olması, MS-Office programlarını kullanabiliyor olması gerekmektedir.

Büro memuru alımları

İlgili pozisyona başvuracak kişilerin, işletme içi evraklarının düzenlenmesi ve dosyalanması, gerektiğinde elektronik ortama aktarılması, ofis dosyalarının veya arşiv kayıtlarının düzeninin sağlanması, faturalarının kesilmesi, işletme içi müşterilerle ilgilenilmesi veya ofis içerisinde ihtiyaç olabilecek ve iş yeri amiri tarafından verilecek görevlerin yerine getirilmesi gibi işler yapacaklardır.

İlanlara başvuracak kişiler İŞKUR açık iş ilanları bölümünden Büro memuru veya hasta kayıt memuru şeklinde aramalar gerçekleştirerek, ilanlara ulaşabilirler. Başvurular öncesi üye profillerindeki bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olunması gerekmektedir. Tüm ilanlar cep telefonunuza bildirim olarak gelsin isterseniz mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.