Kamuya ve özel sektör işletmelerine, İŞKUR üzerinden çok sayıda memur personel alımı yapılmaya devam ediliyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlara, başvurular tüm hızıyla alınırken; özel sektör işletmelerinin ilgi gören ilanlarından olan büro memuru ve güvenlik görevlisi personel alımlarına da sürekli olarak yenileri ekleniyor.

Her işletmenin ihtiyacı haline dönüştü

Özellikle güvenlik personeli ihtiyacı, her işletmenin içinde bulunduğumuz dönem itibariyle artık olmazsa olmaz noktasına geldi. Hizmetin, yoğunluğun ve korunmanın söz konusu olduğu, olası güvenlik zaafiyetlerinin önlenmesi noktasında etkin rol alan güvenlik personellerine tüm işletmeler ihtiyaç duyuyor. Bu bağlamda da İŞKUR üzerinden sürekli olarak bu yönde personel alım ilanları yayımlanıyor. Bu ilanlara İŞKUR üzerinden başvurular alınıyor. İlanlara başvurmak isteyen adaylardan, standart memur personel alım ilanlarında sunulan koşullar, en az lise mezunu olunması ve ihtiyaca göre silahlı ya da silahsız özel güvenlik personeli sertifikasının bulunması şartları aranıyor. Bu ilanlara erişim sağlamak için açık iş ilanları sayfasını ziyaret edip arama bölümüne güvenlik personeli yazılması yeterli oluyor.

Büro memuru alımlarında artış

Ofis içi işlerin halledilmesi, müşteriyle ikili ilişkilerin kurulması, resmi evrak ya da faturaların arşivlenmesi veya düzenlenmesi gibi konularda işletmelerin önemli ihtiyaçlarından birisi de büro memuru olarak ifade ediliyor. Kağıtlarla, bilgisayar verileriyle uğraşmayı seven, düzenli ve tertipli kişilerin beklendiği bu ilanlara, başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Yürütülen memur alımı için de adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş olması gibi ek nitelikler aranabiliyor. Daha fazla personel alım ilanından ilk siz haberdar olmak ve başvurulara yönelik bilgilere erişmek isterseniz mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da ilanları takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim