Haziran ayı memur alımı ilanları yayımlanıyor. Bugün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre 5 Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı ilanları yayımladılar. Yayımlanan ilanlara göre farklı kadrolarda ve niteliklerde 41 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Ayrıca alımlar KPSS puanına göre yapılacak olup KPSS En Az 50 Puan İle Memur alımı için adayların diğer nitelikleri de taşıyor olmaları gereklidir. Haberimizin devamından ilgili ilanlara ulaşabilir ve detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER VE KADROLAR:

10 Haziran 2021 tarihi ile yayımlanmış olan memur alımı ilanlarına göre 5 Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapacak. Alım yapılacak belediye ve kadro dağılımı:

Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ : 20 Kişilik boş kadro ile 5 Düz Memur, 5 Bilgisayar İşletmeni ve 10 Mühendis alımı yapılacak.

Osmaneli Belediyesi: 9 kişilik kadro ile 1 Tahsildar, 2 Zabıta Memuru, 2 İtfaiye Eri, 2 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 Tekniker, 1 Mühendis alımı yapacak.

Kadıköy Belediyesi: 5 kişilik kadro ile 1 Mühendis, 1 Mimar, 1 Tekniker ve 2 Zabıta Memuru Alımı yapılacak.

Sarkışla Belediyesi: 5 İtfaiye Eri Alımı yapacak.

Akıncılar Belediyesi: 2 kişilik boş kadro ile 1 Mühendis ve 1 İtfaiye Eri alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediyelerin memur alımı ilanlarına başvuru için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, yaş, Eğitim nitelikleri aranacak.

Genel Başvuru Şartları:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç olabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50, 55, 60 , 65, 70, 75, veya 80 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı: Adyaların en az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmaları gereklidir.

Yaş Şartı: Memur alımları için 35 yaşından büyük olmamak gereklidir.

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Şartları: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesi olmak gereklidir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını haziran ve Temmuz ayları içerisinde gerçekleştirecekler. Bu yönde başvurular şahsen veya e-posta yolu ile yapılmaktadır. Söz konusu ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi ( MESKİ ) 20 Memur Alımı İlanı Yayımlandı

Osmaneli Belediyesi En Az 50 KPSS Puanı İle 6 Farklı Alanda Memur Alımı İlanı

Kadıköy Belediyesi Lisans ve Ön Lisans Mezunu Memur Alımı İlanı Yayımlandı!

Sarkışla Belediyesi 2021 yılı İtfaiye Eri Alımı İlanı Yayımladı!

Akıncılar Belediyesi 55 KPSS Puanı İle Lisans Mezunu Memur Alımı İlanı 2021