Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ( BTK ) memur alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. Yayımlanan ilana göre BTK merkez ve Taşra teşkilatındaki memru eksikliğini karşılamak üzere memru alacak. İki aşamadan oluan Yazıı ve Sözlü sınavı sonucuna göre yapılacak alımlarda adaylardan KPSS şartı aranıyor.

ALIM YAPILACAK KARO VE ALANLARI:

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanacak toplam 120 (yüz yirmi) Bilişim Uzman Yardımcısı alımı yapacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak,
  • En az dört yıllık lisans öğrenimi veren, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri, hukuk fakültesi ve mühendislik alanında elektrikelektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, endüstri, telekomünikasyon ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içindeki veya yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olmak,
  • 2019 yılının Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak (01/01/1984 ve sonraki tarihlerde doğanlar).
  • 2018 ve 2019 yılında A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS), alanlara göre aşağıda belirtilen puan türlerinin herhangi birinden en az 70 puan almış olmak.

 BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

BTK memur alımı başvuruları 20 Kasım 2019 ( Yarın ) başlayacak olup en geç 29 Kasım 2019 tarihine kadar başvuruların alınması gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine şahsen ya da posta ile yapmaları gerekir. Posta ile yapılan başvurularda, istenilen belgelerin Kuruma en geç son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşması şarttır.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim