BOTAŞ memur alımı başvuruları başladı. Boru Hatları Petrol Taşıma A.Ş. tarafından personel ihtiyacı bulunan kadrolarda çok sayıda alım yapılacak. Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olan alımlarda toplamda 71 personel istihdamı yapılacak.

ALIM YAPILACAK OLAN UNVANLAR;

BOTAŞ personel alımları İŞKUR üzerinden alınmaya başlanan başvurularda teknisyen, avukat, mühendis, uzman yardımcısı, büro görevlisi ve işçi kadrolarına alımlar yapılacak.

BOTAŞ HANGİ İLLERDE ALIM YAPACAK?

BOTAŞ talepte başvuru yapacak olan adayları bölge müdürlüklerinde alımlar için adayların 2016 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olması gerekiyor. En az lise ve dengi okullarda mezun olan teknik bölüm mezunları başvurularda bulunabilecek. Diğer yandan bazı başvurularda adayların yabancı dil puanın bulunması gerekiyor. Ankara, Erzurum, İzmir, Kahramanmaraş, kayseri, İstanbul, Aksaray, Adana, Diyarbakır, Adana, Aksaray, Tekirdağ illerinde bulunan bölge müdürlüklerine alım gerçekleşecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular işkur internet şubesi üzerinden ve işkur şubelerinden yapılabilecek. Adaylar başvurularını 1 Haziran tarihine kadar yapabilecek.