Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü (BOREN) Merkez teşkilatındaki memur ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını bildirmişti. Başvuruların geçtiğimiz günlerde başlaması ile birlikte artık başvurularda son güne gelindi. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için veya başavurusunu tamamlamamış olan adaylar için bir kez daha sizlere detaylı bilgi paylaşımı yapacağız.

HANGİ KADROLARA BAŞVURU ALINIYOR!

BOREN bünyesine 10 kişilik boş kadro ile Mühendis, Fizikçi, Büro Görevlisi, Sekreter alımı yapacak. Alımlar sadece lisans mezunları için geçerli olup bu yönde adaylardan KPSS ve YDS şartı aranacak. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

BOREN adaylardan genel olarak 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında şartlar aranacak. Özel olarak ise yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi KPSS ve YDS şartı aranacaktır.

BAŞVURULARDA SON GÜN!

Ulusal Bor Araştırma Enstitüsü memur alımı başvuruları 02 Mart 2020 tarihinde başlamış olup en bugün sona ermektedir. Adaylar başvuruarını sadece aranan şartlar niteliğinde,  BOREN’nin www.boren.gov.tr adresli resmi internet sitesinde açılacak olan “Sözleşmeli (Asli) Personel Alımı Giriş Sınavı Başvurusu” bağlantısı üzerinden doldurulacak Başvuru Formu kullanılarak yapılacaktır.

DEĞERLENDİRMELER?

Sözlü Sınava; KPSS puanları esas alınarak yapılacak sıralama neticesinde, alım yapılacak her bir grup pozisyon unvanı için ayrı ayrı olmak üzere ilan edilen pozisyon sayısının dört katı aday çağrılacaktır. KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere, ilanda belirtilen asgari (taban) puan esas alınarak yapılan sıralama sonucunda son sıradaki aday ile eşit puana sahip diğer adaylar da Sözlü Sınava çağrılacaktır.

Sözlü Sınav, 26/03/2020 tarihinde başlamak üzere BOREN’in Dumlupınar Bulvarı No:166 D- Blok 06520 Çankaya/ANKARA adresindeki idari binasında yapılacak olup, sınav takvimi başvuru sonuçları ile birlikte duyurulacaktır. Sözlü Sınava katılmaya hak kazanan adaylar, sınav tarihinde fotoğraflı nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaport gibi geçerli bir kimlik belgesi ibraz ederek sınava alınacaklardır. Bu belgelerden birini ibraz edemeyen aday, mazereti ne olursa olsun sınava alınmayacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim