İŞKUR, günlük olarak binlerce kişilik yeni ilan yayımlamaktadır. Bu ilanlar arasında her meslek koluna yönelik alımlar bulunmakta, ilanlara başvuru süreçleri ve diğer noktalar konusunda bilgilendirmeler yapılmaktadır. İŞKUR üzerinden yayımlanan bu ilanlar arasında, yayımlanmış binlerce kişilik güvenlik görevlisi personel alımı ilanı da bulunmaktadır. İŞKUR üzerinden yayımlanan güvenlik görevlisi alımına başvuru yapmak isteyecek adaylarda aranacak şartlar ve diğer detaylar haberimizde yer alacaktır.

Güvenlik görevlisi alımları başvuru şartları; T.C vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, silahlı veya silahsız özel güvenlik sertifikası bulunmak, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, temsil yeteneği bulunmak, mesai saatlerine özen gösterebilecek olmak, mesleki sorumluluğunun bilincinde olmak, ifade ve muhakeme becerileri gelişmiş olmak, güleryüzlü çalışma prensibini benimsemek, takım çalışmasına yatkın olmak, ikili ilişkileri gelişmiş olmak, zaman yönetimini sağlayabilmek, olası sorunlara profesyonel müdahale yapabilecek veya mesleğine yakışır şekilde hareket edecek kişiler başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapacak kişilerin, kendisinden istenen belgeleri teslim edebilecek olması, evrakları belgeleyebilecek olması istenmektedir. Belirtilen evrakları teslim edemeyen veya şartları taşımadığı anlaşılan adaylar değerlendirme sürecine dahil edilememektedir. Tüm güvenlik görevlisi alımı için mobil uygulamalarımızı indirerek, alımlardan cep telefonunuza anında bildirim alabilirsiniz. Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumdadır.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız

İlanlara ulaşmak için, İŞKUR açık iş ilanları sayfasını ziyaret ediniz. Burada yer alan arama bölümüne " Güvenlik personeli " veya " Güvenlik görevlisi " aramaları yazarak, aratınız. Açılan ekrandan tüm ilanlara başvuru yapabilir, detayları görüntüleyebilirsiniz. İlanlara başvuru yapabilmek için üye girişi yapılması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim