Büro memuru personelleri ne işler yapar, görevleri nelerdir?

Büro memuru pozisyonuna başvuru yapacak kişilerin görevleri, ofis içerisinde kendisine verilecek evrak, dosya, belge ya da türevlerinin düzenlenmesi, saklanması, arşivlerinin oluşturulması ya da bilgisayar ortamına taşınması gibi görevlerdir. Bu görevleri yapacak kişilerin, mesai saatlerine özen göstermesi, sorumluluk bilinci yüksek olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, takım çalışmasına yatkın olması, bilgisayar kullanımını ve MS-Office programlarının kullanımını biliyor olması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, dış görünüşüne özen gösteriyor olması, temsil ve ifade yeteneklerinin güçlü olması beklenmektedir.

Başvurular nereden ve nasıl yapılıyor?

Büro memuru ilanlarına başvurular, İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Yayımlanan binlerce kişilik ilan, Türkiye geneli özel işletmeler tarafından yayımlanmış güncel ilanlardır. İlanlara başvuru tarihleri ya da aranan personel sayısı tamamlanana kadar başvurualr alınabilmektedir. Binlerce kişilik ilanın söz konusu olduğu bu alımlar için, üye profilleriyle girişin yapılmasının ardından, başvurular gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR memur alımı için başvurularını yapmak isteyen adaylar, iskur.gov.tr adresini ziyaret ederek açık iş ilanları bölümüne ulaşmalıdırlar. Buradaki arama bölümüne büro memuru yazarak arattıktan sonra, tüm Türkiye geneli ilanlar, adayın ekranına yansıyacaktır. Buradan gerekli şartların taşınması halinde, başvurular yapılabilecektir.

İlanlara başvuruda bulunmadan önce üye profillerinizdeki bilgilerin doğruluğundan emin olmanız faydanıza olacak, olası hak kayıplarının önüne geçilecektir. Tüm ilanları ilk siz öğrenmek için aşağıdan mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.