Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere alım yapacağını belirtti. Buna göre Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 7.8. ve 9. dereceli Genel İdare Hizmetleri sınıfında toplamda 4 kişilik boş kadro ile Sanayi ve teknoloji Uzman Yardımcısı alımı alımı yapacak. Söz konusu ilana göre uzman yardımcısı kadrosuna atama yapmak üzere sözlü hukuk bölümü mezunu memur personel alınacaktır.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesine alımını yapacağı memur adaylarından, 657 sayılı devlet memurları kanuun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına göre A gurubu puan durubundan KPSSP4 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren hukuk fakültelelerinde mezun olmuş olmak veya buna denkliği olan ve YÖK onaylı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 01 Ocak 2017 tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına başlayabilir ve en geç 25 Aralık 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 23:59 a kadar Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bakanlığı resmi internet sitesi olan www.sanayi.gov.tr) yayımlanan "Başvuru Formu" eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.