Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Memur Alacak
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı memur alımı gerçekleştiriyor. Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinin memur ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda uzman yardımcısı alımı gerçekleştiriyor. Sizde Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı ailesine aşağıda verilen pozisyonlar dahilinde katılmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı 05 Eylül 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak adına farklı pozisyonlarda 7. 8. ve 9. dereceli olmak üzere toplamda 30 adet Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Bünyeye dahil edilecek olan personeller düzenlenecek sınav ile belirlenecektir. Yapılacak sınava başvuruda bulunmak için, 2014 KPSS ve 2015 KPSS geçerli olmak üzere en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Alınacak personellerin sayıları ve kadroları şöyledir:
- İstatistik 5 adet,
- Maliye mezunu 2 adet,
- İşletme mezunu 2 adet,
- Hukuk Fakültesi mezunu 4 adet,
- İnşaat Mühendisliği mezunu 2 adet,
-Elektrik, Elektronik ve Elektrik- Elektronik Mühendisliği mezunu 3 adet,
- Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği mezunu 1 adet,
- Makine Mühendisliği mezunu 3 adet,
- Harita Mühendisliği mezunu 1 adet,
- Endüstri Mühendisliği mezunu 3 adet,
- Çevre Mühendisliği mezunu 1 adet,
- Bilgisayar Mühendisliği mezunu 1 adet
- Yazılım Mühendisliği mezunu 1 adet,
- Gıda Mühendisliği mezunu 1 adet,
Olmak üzere toplamda 30 adet Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcısı alacak. 
GENEL SINAV ŞARTLARI:
- 2015 ve 2014 te düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 Puan almış olan adaylar,
- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48’ inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşııyan adaylar,
- 1 Ocak 2015 tarihi ele alınarak henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
- Yukarıda verilen pozisyonların mezunluklarından, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olan adaylar,
Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığının düzenlediği memur personel alımına ilişkin sınava başvuruda bulunabilirler.
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, başvurularını 05 Eylül 2015 tarihi itibari ile başlayacak olup, 17 Eylül 2015 tarihi arasında saat 23:59 a kadar başvurularını Bakanlık internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacaktır. Adayların, fotoğraflarını ve mezuniyet belgelerini (eğitimini yurtdışında tamamlamış olanların ayrıca diploma denklik belgesini) elektronik ortamda taratıp başvuru formuna eklemeleri zorunludur. 
2) Bakanlık internet sitesinde (www.sanayi.gov.tr) yayımlanan “Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile Bakanlığa elden, e-mail veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 
3) Giriş sınavını kazananlardan başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur. Ayrıca, bu şekilde Bakanlığı yanıltanlar kamu görevlisi ise durumları çalıştıkları kurumlarına bildirilir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim