Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu geçtiğimiz günlerde yayımladığı duyuruya göre bünyesindeki memur ihtiyacını karşılamak üzere 5 farklı alanda memur allımı yapacağını ilan etti. Alımlar Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara yapılacak ve toplamda 120 kişilik kadro ile Bilişim uzman yardımcısı alınacak. Ayrıca bu yönde adaylara yazılı ve sözlü olarak iki aşamadan oluşan uzman yardımcılığı giriş sınavı sistemi uygulanacak.

MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATINA DAĞILIM:

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 120 memur alımı başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle belirtiken nitelikerikler itaşıyor olmaları gereklidir. bu kapsamda başvurular 20 kasım 2019 tarihi ile 29 kasım 2019 tarihleri arasında alınacak.

Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile Kurumun merkez teşkilatının bulunduğu Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine gerçekleştirmeleri gereklidir.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

  • Başvuru formunun bilgisayar çıktısının imzalı ve fotoğraflı sureti,
  • Yükseköğrenim diploması veya mezuniyet belgesinin aslı veya kurumca onaylı örneği (e-devlet çıktısı kabul edilir, denkliği olanlar denklik belgesini de ibraz etmelidir.),
  • KPSS sonuç belgesi

ŞARTLAR NEDİR?

BTK 120 memur alımı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, 2018 veya 2019 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak, 2019 yılı ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak ve en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin yukarıdaki tabloda yer alan bölümlerinden mezun olunmuş olması gereklidir. Başvuru için ve detaylar için aşağodaki kılavuzu kullanabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim