Kamu kurumlarına ilk defa atanmak üzere memur alımı yapılacak. 3 Eylül ile 4 Eylül 2020 tarihleri arasında açıklanan yeni kamu ilanlarını aktarıyoruz. Belediye Başkanlıkları, Üniversiteler ağırlıklı olarak başvuru alıyor. Bafra Belediyesi alımında kadrolar şu şekilde olacak; Erkek, Kadın adaylar arasından zabıta memuru, memur ve mühendis kadrolarında olacak.

İnşaat mühendisi kadrosunda ise KPSS P3 puan türünden 80 ve üzeri almak gerekiyor. Genel İdari Hizmetler sınıfında diğer kadro ise Memur olarak 1 kişi alınacak. Eğitimlerinde ise;  Basın ve Yayın, İletişim, İletişim Bilimleri, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Medya,İletişim Tasarımı ve Yönetimi Medya ve İletişim Grafik tasarım, İletişim Sanatları, Halkla İlişkiler bölümlerinden Lisans bölümü mezunu olmak, KPSS'den 75 ve üzeri puan almak gerekiyor.

ZABITA MEMURU ALIMI;

Zabıta memuru alımında Eğitim şartlarında Lisans mezunu olmak KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almak şartı aranıyor. Belediye zabıta yönetmeliğine göre fiziki şartlar gerekli olacak. Erkek adayların fiziki şartlarda 167 cm'den uzun olmaları kadın adayların ise 160 cm'den uzun olmaları gerekmekte. Boy ile kilo arasındaki fark -10 veya +10 arasında olması gerekmektedir. Sözlü sınav 11 Kasım 2020 tarihinde yapılacak. Memur kadrosundaki sınavlar ise 12 Kasım 2020 tarihinde yapılacak. Ali Kale Turistik tesislerinde sözlü ve uygulama sınavları yapılacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Bafra Belediyesi resmi internet sitesi üzerinde yer alan başvuru formunu ekindeki belgeler ile birlikte 12 Ekim tarihi ile 16 Ekim tarihleri arasında başvuru adımlarını tamamlamak gerekmektedir. Mesai saatler arasında İnsan Kaynakları Müdürlüğüne başvurular gerçekleştirilecek.

Başvuru genel ve özel şartları, ilan ayrıntılarını İLAN KILAVUZU için tıklayın