Enez Belediyesi bünyesindeki bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak 3 farklı kadro için ilan yayımlamıştı. Yayımlanmış olan ilana göre başvurular bugün ( 22 Ekim 2018 ) tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını 4 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Enez Belediyesi 3 farklı kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapacak. Buna göre, Lisans mezunu 3 Ekonomist, Lise Mezunu 2 Zabıta Memuru ve 2 İtfaiye Eri, Ön Lisans mezunu 1 Zabıta memuru ve Lisans mezunu 1 İtfaiye eri olmak üzere toplamda 9 kişilik boş kadro ile memur alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların söz konusu ilana başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir Suç hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, gibi genel nitelikler aranmaktadır.

Özel olarak ise, Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için 2016 yılı KPSSP94, Ön Lisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93 ve Lisans mezunları için 2018 KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak,i Yapılacak sınav tarihi itibari le 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, itfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve Yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve sürücü belgesine sahip olmaları ve daha önce çalıştıkları kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Adaylar başvurularına bugün ( 22 Ekim 2018 ) itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 26 Ekim 2018 tarihine kadar saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını son başvuru gününe kadar yazı işleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.