16 Haziran 2020 tarihinde yayımlanan belediye memur alımı ilanına göre KPSS puanı ile alım yapılacak. Bu yönde Şahinbey Belediyesi Müfettiş yardımcısı alacak olup bu yönde de Müfettiş yardımcılığı Giriş sınavı yapılacaktır. Geçtiğimiz gün yayımlanan ilan için ise başvuru süreci bugün itibari ile başladı İşte ilan hakkında detaylar.

KADRO DETAYLARI:

Gaziantep ilinde hizmet veren Şahinbey Belediyesi bünyesine Teftiş Kurulu Müdürlüğüne Genel İdare Hizmetleri sınıfında 6. dereceli 3 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alacak. Bu kapsamda adaylardan bazı nitelikler ve KPSS puanı şartı aranıyor. KPSS A Grubu Memur alımı yapılacak olup adayların bu yönde en az dört yıllık eğitim veren ilgii bölümlerden mezun olmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) Eğitim süresi en az dört yıl olan; İşletme, İktisat, Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerini ya da bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi veya yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak,

c) 01/01/2020 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,( 01/01/1985 tarihi ve daha sonra doğanlar)

ç) Görevini yerine getirmesini engelleyecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak,

d) Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya erteletmiş ya da askerlikle ilişiği bulunmamak,

e) ÖSYM tarafından; 2018 veya 2019 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden (A) Grubunda, (KPSS P48) puan türünden 80 ve daha yukarı puan almış olmak,

f) Bu sınava daha önce katılmamış veya en fazla bir defa katılmış olmak,

g) Müfettişliğin gerektirdiği karakter, sicil, ifade ve temsil yeteneği ile tutum ve davranış yönünden müfettişlik yapabilecek niteliklere sahip bulunmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

İlan 16 Haziran 2020 tarihinde yayımlanmıştı. Başvuru süreci ise 23 Haziran 2020 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 03 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde, Şahinbey Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacak, şehir dışından yapılan başvurularda ise Posta ile müracaatlar kabul edilecektir.

Ayrıca Başvuru formu yayımlanmış olup aşağıdaki bağlantıdan başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER NEDİR?

a) Başvuru Formu (Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz)

b)Yüksek öğrenim diplomasının veya bitirme belgesinin aslı, kurumca onaylanmış örneği yada noterden tasdikli örneği,

c) Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuç Belgesinin çıktısı,

ç) Son altı ay içinde çekilmiş iki adet vesikalık fotoğraf,

d) Aday tarafından el yazısı ile yazılmış ve imzalanmış özgeçmişi,

BAŞVURU FORMU

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim