Belediyelere, zabıta memuru ve itfaiye eri alımları yapılıyor. Bu alımlarda çok sayıda belediye isminden bahsetmiştik, yaptığımız haberlerde de bu ilanları sizlere ulaştırmıştık. Yayımlanan bu ilanların dışında, Çanakkale Belediyesi bünyesine de itfaiye eri ve zabıta memuru personel alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülen memur ve personel alımlarında, adayların taşıması gereken şartlar aşağıda yer almaktadır.

İtfaiye eri pozisyonuna başvurmak isteyen adayların 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması, askerlik hizmetini tamamlamış olması, belirtilen bölümlerden mezun olunması, KPSS puanının bulunması, kamuya yapılacak memur alımlarında adaylarda aranan temel şartlar ve özelliklerin yanı sıra, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış, herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

Zabıta memuru pozisyonu için adaylardan KPSS puanına ek olarak Yabancı Dil Sınavı (YDS) puanı da istenmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar, belirtilen boy ve kilo şartlarını taşımalı, belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmalıdırlar. Belirtilen şartları taşıyan adayların başvuruları alınmaya başlayacak olup, başvurular şahsen gerçekleştirilecektir. 

Yürütülecek başvuru işlemlerinde, adayların başvuru işlemlerini 11 Şubat 2019 - 15 Şubat 2019 tarihleri arasında belediyenin insan kaynakları bölümüne müracaat ederek yapmaları gerekmektedir. Posta yoluyla veya internet üzerinden ilana başvurular alınmamaktadır. İlanlara yönelik kılavuz bağlantıları ve ek nitelikler, Devlet Personel Başkanlığı resmi web adresinden edinilebilmektedir.

Tüm memur alımları, başvuru sonuçları, belediyelere personel alımları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip et, ilanları sosyal medyada gör! Takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim