Devlet Personel başkanlığı üzerinde yeni bir ilan yayımlandı. Belediye personel alımlarına giren bu ilan ile Diyarbakır Kocaköy Belediyesi bünyesine istihdam sağlamak üzere 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere, Mahalli idarelere İlk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre 1 kişilik boşluk ile kadın erkek adaylar arasından sosyolog alımı yapılacak.

Kocaköy Belediyesi yukarıda tabloya göre 1 sosyolog istihdamı sağlayacak. Bu yönde adaylardan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilecek olmak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSPS3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Lisans programlarının sosyoloji bölümlerinden mezun olmuş olmak, M.E.B.’den onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi nitelikler aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına 07 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 11 Mart 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen başvuru belgeler ile birlikte Diyarbakır-Kocaköy Belediyesi adresindeki Kocaköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim